Plantius & Team Film Project

NP

Jeugdzorg 1.1. Professionalisering Jeugdzorg en Beleid

 

Nicole Plantius zet zich sinds 2015 op professionele basis in, ten aanzien van Professionalisering Jeugdzorg en Beleid met als reden bij te dragen aan een betere jeugdzorg en beleid; voor kinderen, ouders en gezinnen.

Zij streeft naar een 100% Professioneel, Integer EN Rechtvaardige Jeugdzorg Systeem. De problemen/uitdagingen-welke Plantius omschrijft bij Jeugdzorg, zie in menu- waar in het jeugdzorg systeem sprake van is, hebben veelal langdurige en ernstige gevolgen voor kinderen, ouders en gezin. 

Haar jarenlange research- door Plantius - wijst feitelijk uit dat de kernproblematiek diepgeworteld ligt in het jeugdzorg systeem. 

Research Jeugdzorg door Plantius presenteert zij en zet zij om in professionalisering jeugdzorg en beleid met in het kader hiervan haar onderstaande professionele invloed en inzet vanuit haar expertise.

-Binnenkort hierover meer informatie

 

 

Dit boek is geschreven door Nicole Plantius vanuit Bureau Plantius in het kader van Professionalisering Jeugdzorg en Beleid. Voor meer informatie via e-mail adres: BureauPlantius@nicoleplantius.nl of vul het contactformulier in, via menu

Copyright

NP